Zomerstop weer voorbij!

Wednesday 17 September 2014 19:06

Onze (korte) zomerstop is weer voorbij, iedereen is weer terug van vakantie, en het is in één klap weer flink druk: de afgelopen vier weken hebben we iedere week wel gespeeld! We zijn weer heel wat ervaringen rijker, en we hebben er met volle teugen van genoten.

Allereerst was daar ons allereerste optreden buiten Nederland: op 23 augustus mochten we het luie vakantiezweet er weer af spelen in de Ginsert in Genk, en het was een goed feestje!

Een week later was daar de finale van de Peter Tetteroo Bokaal op Westerpop, op vrijdag 29 augustus, waar we voor dik 4000 man mochten spelen! De winst ging naar Andere Koek!, maar dat mocht de pret niet drukken: wat was dat vet! Op de eerste rijen barstte een heuse pit los, en we hebben zelfs een (mini) wall of death gezien! \m/
De toekomst van Westerpop is helaas onzeker door het wegvallen van de locatie waar het al bijna 25 jaar wordt gehouden, dus des te groter was de eer dat wij deel mochten uitmaken van deze speciale 25ste editie, de laatste editie op deze toplocatie!

/misc/uploads/Westerpop2014-600x467.jpg
Foto: Tom Moerenhout - Maxazine

Een week later was de setting een stuk intiemer, in een gezellig druk Paardcafé voor Club 3voor12 Den Haag, een regelmatig terugkerende showcase-avond voor lokaal talent.

Verwacht binnenkort op deze plek ook een verslag en mooie foto's van ons optreden in het voorprogramma van Stream of Passion en My Propane in de P60 en De Pul op 12 en 13 september. We zijn nog aan het bijkomen van het te gekke weekend!


shows
No confirmed upcoming gigs.
followus
video

Meer videos op onze YouTube pagina.
facebook
tweets
Website made by Bart Limburg, Nathalie van Vugt and Johan van Heusden.