Grote Prijs van Nederland

Monday 14 July 2014 15:49

We hebben weer een hoop te melden! In de vorige update schreven we al over de Female Fronted Rock Night. Inmiddels kunnen we melden dat wij één van de acht bands zijn die zijn geselecteerd voor de tour!

We zijn verder ook nog niet klaar met bandwedstrijden... Band Boost smaakte vorig jaar naar meer!

In de Global Battle of the Bands wisten we het tot de landelijke finale te schoppen. Deze vond plaats op 21 juni op een openluchtpodium op de Grote Markt in Den Haag. Het niveau van alle deelnemers was indrukwekkend, en helaas zagen de de winst aan onze neus voorbij gaan. Die ging naar Orange Skyline, die op het Jupiler Stage van Parkpop mochten spelen, en naar Thin Pillow die op het Haags Podium van Parkpop mochten spelen. Beiden gefeliciteerd!

Dat is niet alles! Zoals jullie op Facebook hebben kunnen lezen deden we op 18 juni mee aan de voorrondes voor de Peter Tetteroo Bokaal, en hebben we onze voorronde gewonnen! Dat betekent dat we het op 29 augustus op Westerpop in Delft op mogen nemen tegen Vortex University en Andere Koek. De inzet? De winnaar opent volgend jaar het festival op het hoofdpodium!

En dan zijn we er nóg niet: we hebben ons ingeschreven voor de Grote Prijs van Nederland, de moeder aller bandwedstrijden, en we willen héél graag geselecteerd worden voor deelname! Nu kunnen we rustig achterover leunen en hopen dat de jury ons als één van de 24 uit meer dan 200 inzendingen kiest... maar we kunnen het lot ook een handje helpen! Er is een poll voor de publieksprijs, en uit de top 10 van die poll kiest de jury twee bands die een wildcard krijgen voor de kwartfinale. Daar willen wij heel graag bij zitten! Dankzij de hulp van onze Facebook-vrienden staan we inmiddels nipt in die top 10 (op 9), en daar willen we graag blijven. Daarom bij deze ook hier nog eens de oproep:

Stem op Eve's Fall!

Verder begint onze agenda zich weer lekker te vullen met coole concertdata, te beginnen met Roadgrill op 19 juli: bier, BBQ en metal. Zin in!!! Daarna zijn wij er even een paar weekjes tussenuit en gaan een paar van ons op vakantie, om er in augustus weer keihard tegenaan te gaan! Tot die tijd wensen we jullie een hele fijne vakantie, en hopen we jullie snel weer te zien bij één van onze optredens!

Cheers!

/misc/uploads/Grote%20Markt%20600x420.jpg


shows
No confirmed upcoming gigs.
followus
video

Meer videos op onze YouTube pagina.
facebook
tweets
Website made by Bart Limburg, Nathalie van Vugt and Johan van Heusden.