Warning: preg_match(): Compilation failed: invalid range in character class at offset 119 in /srv/http/evesfall/scripts/url_to_absolute.php on line 302
Eve's Fall - News

Bericht van Liesbeth

Monday 14 December 2015 18:39

Lieve vrienden en fans,

In 2011 begon ik met Johan, Bart, Jeroen en Josha Eve's Fall en wat hebben we leuke dingen beleefd; een album gemaakt, BandBoost 2013 gewonnen, live bij 3FM gespeeld, op vette festivals gespeeld zoals Wantijpop en Westerpop en niet te vergeten vele vette shows mogen spelen met vette bands zoals Stream of Passion, Autumn, Kingfisher Sky, My Propane, Sin7sins en Ancient Bards. Tussen de bedrijven door heb ik op privévlak ook nogal wat grote veranderingen doorgemaakt zoals gezinsuitbreiding en een scheiding. Zoals velen weten verwacht ik inmiddels mijn 4e kindje en is het voor mij een lastige taak geworden om mijn drukke gezinsleven te combineren met mijn band. Juist omdat Eve's Fall ook voelt als een "kindje" was het voor mij een onmogelijke beslissing of ik wel of niet wilde stoppen met mijn grote passie.

Maar ik doe mijn band en daarmee ook jullie als trouwe volgers en muziekliefhebbers simpelweg te kort als ik me niet voor de volle 100% in kan zetten.
Het is daarom met pijn in mijn hart, maar wel met een fijn gevoel over de afgelopen mooie jaren dat ik jullie vertel dat wij als band zijn overeengekomen dat Eve's Fall verder gaat zonder mij. Ik hoop met heel mijn hart dat zij snel een nieuwe waanzinnig goeie zangeres in mijn plaats zullen vinden zodat zij weer vol gas verder kunnen met waar ze zo ontzettend goed in zijn.

Ik wil Eve's Fall, iedereen die achter de schermen in de loop der jaren een hoop voor ons/mij heeft betekend (Dave, Djuri, Nathalie, Manon, familie en vrienden) maar ook de fotografen die mooie plaatjes van mij hebben geschoten, zalen & geluid/lichttechs en al onze volgers, fans en vrienden via deze weg bedanken voor de fantastische tijden die ik met de band heb mogen meemaken. Ik zal het niet snel vergeten!

Liefs,

Liesbeth Cordia

/misc/uploads/Promo-maart-2014-600x400.jpg


shows
No confirmed upcoming gigs.
followus
video

Meer videos op onze YouTube pagina.
facebook
tweets
Website made by Bart Limburg, Nathalie van Vugt and Johan van Heusden.