Female Fronted Rock Night

Wednesday 11 June 2014 10:50

Wie ons op Facebook volgt heeft het ongetwijfeld al gezien: uit meer dan 30 aanmeldingen zijn wij als één van 9 bands geselecteerd om deel te nemen aan de Poule Party's van de Female Fronted Rock Night! De FFRN is een cool initiatief van een drietal bands met de bedoeling om professionele female fronted bands bij elkaar te brengen en op de kaart te zetten, en als package aan te kunnen bieden aan boekers en programmeurs. De Poule Party's zijn geen wedstrijd, maar er hangt wel wat vanaf: je zou de avonden kunnen zien als een soort showcase, waarbij het bestuur van de FFRN uit die 9 deelnemers uiteindelijk een paar bands kiest met wij zij graag zouden willen samenwerken. Spannend dus!

Op zaterdag 14 juni is de eerste van de twee Poule Party's in het Paardcafé, en wij zijn erbij, samen met Coral Springs, Kissing Jane, Tarzan's My Daddy en All Comes Down! Tot zaterdag?

/misc/uploads/Poster-FFRN-600x846.jpgDaar is hij dan!

Saturday 19 April 2014 11:19

Laten we er niet te veel woorden aan vuil maken, we hebben jullie al lang genoeg laten wachten: met trots presenteren we onze nieuwe videoclip voor "No Compassion"!We willen graag de volgende mensen bedanken:
Nathalie van Vugt voor haar engelengeduld en mooie camerawerk, onze eigen Bart Limburg voor het bewerken van de beelden, Dave Schinkel voor de geluidsopnamen en de mix, Meneer van Ulden Vinyl en Jazz Café Bebop voor het beschikbaar stellen van de mooie filmlocaties (en barman Lars Hartnack voor de gezelligheid en het vakkundig tappen van de heerlijke Christoffel Nobel!), Sabrina v/d Berg voor de hairstyling van Liesbeth, en Manon Gordijn van Ariane Inden Store Den Haag voor de make-up van Liesbeth.

Enjoy! :-)GBOB

Tuesday 15 April 2014 08:03

Sinds 2004 vindt jaarlijks de Global Battle of the Bands plaats, een internationale talentenjacht bedoeld om nieuwe, opkomende bands de kans te geven om zich voor een groter en internationaal publiek te presenteren. Klein begonnen met slechts 16 deelnemende landen, is het inmiddels een enorm evenement met een prijzenpot die er niet om liegt: onder andere een heel pakket om je band goed op de rails te zetten ter waarde van $100.000!!! Ook Nederland is sinds enkele jaren vertegenwoordigd, en... wij doen mee! We hebben ons ingeschreven voor de Haagse voorrondes, en op zaterdag 12 april waren wij aan de beurt om het op te nemen tegen Red Light Babies, Mama Franko en NiCad. En... WE HEBBEN GEWONNEN!

/misc/uploads/GBOB-voorronde-600x398.jpg
(foto door Peter Balkema / 24/7 Photo voor 3voor12 Den Haag)

Dat betekent dat we op vrijdag 2 mei mee mogen strijden in de Haagse halve finale in de Supermarkt, geen onbekende plek voor ons! We maken daarmee naast het eerder genoemde prijzengeld ook kans op een podiumplek op Parkpop, het grootste gratis festival van Nederland. Hoe vet zou dát zijn!? Supergaaf om zoveel bekenden te zien die ons kwamen supporten, we zien jullie graag weer op 2 mei!

Het werd ook de hoogste tijd voor een set nieuwe promo-foto's. De vorige zijn alweer drie jaar oud, en een mens kan behoorlijk veranderen in drie jaar tijd: haar is gegroeid, baarden zijn bijgeschoren, zwangerschappen zijn inmiddels achter de rug... We moesten dus nodig weer eens afspraken met onze goede vriendin en getalenteerde fotografe Nathalie van Vugt, en het resultaat mag er zijn! Met trots presenteren wij hierbij de eerste:

/misc/uploads/Promo-maart-2014-600x400.jpg

En nog meer nieuws: onze nieuwe videoclip voor "No Compassion" is af! Houd onze site en Facebook-pagina in de gaten, het duurt niet lang meer!

Tot snel, op 2 mei! m/News archive: < Prev - Next >

shows
No confirmed upcoming gigs.
followus
video

Meer videos op onze YouTube pagina.
facebook
tweets
Website made by Bart Limburg, Nathalie van Vugt and Johan van Heusden.