Bericht van Liesbeth

Monday 14 December 2015 18:39

Lieve vrienden en fans,

In 2011 begon ik met Johan, Bart, Jeroen en Josha Eve's Fall en wat hebben we leuke dingen beleefd; een album gemaakt, BandBoost 2013 gewonnen, live bij 3FM gespeeld, op vette festivals gespeeld zoals Wantijpop en Westerpop en niet te vergeten vele vette shows mogen spelen met vette bands zoals Stream of Passion, Autumn, Kingfisher Sky, My Propane, Sin7sins en Ancient Bards. Tussen de bedrijven door heb ik op privévlak ook nogal wat grote veranderingen doorgemaakt zoals gezinsuitbreiding en een scheiding. Zoals velen weten verwacht ik inmiddels mijn 4e kindje en is het voor mij een lastige taak geworden om mijn drukke gezinsleven te combineren met mijn band. Juist omdat Eve's Fall ook voelt als een "kindje" was het voor mij een onmogelijke beslissing of ik wel of niet wilde stoppen met mijn grote passie.

Maar ik doe mijn band en daarmee ook jullie als trouwe volgers en muziekliefhebbers simpelweg te kort als ik me niet voor de volle 100% in kan zetten.
Het is daarom met pijn in mijn hart, maar wel met een fijn gevoel over de afgelopen mooie jaren dat ik jullie vertel dat wij als band zijn overeengekomen dat Eve's Fall verder gaat zonder mij. Ik hoop met heel mijn hart dat zij snel een nieuwe waanzinnig goeie zangeres in mijn plaats zullen vinden zodat zij weer vol gas verder kunnen met waar ze zo ontzettend goed in zijn.

Ik wil Eve's Fall, iedereen die achter de schermen in de loop der jaren een hoop voor ons/mij heeft betekend (Dave, Djuri, Nathalie, Manon, familie en vrienden) maar ook de fotografen die mooie plaatjes van mij hebben geschoten, zalen & geluid/lichttechs en al onze volgers, fans en vrienden via deze weg bedanken voor de fantastische tijden die ik met de band heb mogen meemaken. Ik zal het niet snel vergeten!

Liefs,

Liesbeth Cordia

/misc/uploads/Promo-maart-2014-600x400.jpgNieuwe nummers onderweg!

Saturday 11 April 2015 07:31

Het is weer veel te lang veel te stil geweest op deze pagina, waarvoor onze excuses! Gelukkig hebben wij niet stilgezeten in de tussentijd: te gekke shows met Stream of Passion, My Propane, Kingfisher Sky, The Saturnine, Ancient Bards en Sin7sins... We mogen terugkijken op een jaar vol mooie optredens met hele vette bands!

Achter de schermen hebben we ook niet stilgezeten. We zijn druk bezig met het schrijven van nieuwe nummers! Hele schrijfsessies hebben we er al op zitten: we hebben ons al dagen en avonden opgesloten in onze oefenruimte, bij Bart thuis, en zelfs een heel weekend bij Liesbeth thuis!

Het voelt goed om weer creatief met iets nieuws bezig te zijn, maar na al VIJF (!!!) maanden beginnen we het podium toch ook wel weer verschrikkelijk te missen en wordt het tijd voor een onderbreking. We zijn dan ook erg blij dat we weer wat nieuwe data bekend mogen maken!

Donderdag 7 mei spelen we met The Saturnine (afscheidsoptreden) en Mudguard in Gebr de Nobel in Leiden. Vrijdag 22 mei staan we met Kingfisher Sky en Autumn in de P3 in Purmerend. En 12 juni spelen we op een Female Fronted Rocknight met Left Alive (allereerste live tryout) en Coral Springs in het HPC in Den Haag!

Wil je er op 7 mei gratis bij zijn?
Mudguard geeft vier kaarten weg voor die avond op hun Facebook-pagina! Check hun pagina en volg de vier eenvoudige stappen. Op 1 mei maken ze de winnaars bekend!Zomerstop weer voorbij!

Wednesday 17 September 2014 17:06

Onze (korte) zomerstop is weer voorbij, iedereen is weer terug van vakantie, en het is in één klap weer flink druk: de afgelopen vier weken hebben we iedere week wel gespeeld! We zijn weer heel wat ervaringen rijker, en we hebben er met volle teugen van genoten.

Allereerst was daar ons allereerste optreden buiten Nederland: op 23 augustus mochten we het luie vakantiezweet er weer af spelen in de Ginsert in Genk, en het was een goed feestje!

Een week later was daar de finale van de Peter Tetteroo Bokaal op Westerpop, op vrijdag 29 augustus, waar we voor dik 4000 man mochten spelen! De winst ging naar Andere Koek!, maar dat mocht de pret niet drukken: wat was dat vet! Op de eerste rijen barstte een heuse pit los, en we hebben zelfs een (mini) wall of death gezien! \m/
De toekomst van Westerpop is helaas onzeker door het wegvallen van de locatie waar het al bijna 25 jaar wordt gehouden, dus des te groter was de eer dat wij deel mochten uitmaken van deze speciale 25ste editie, de laatste editie op deze toplocatie!

/misc/uploads/Westerpop2014-600x467.jpg
Foto: Tom Moerenhout - Maxazine

Een week later was de setting een stuk intiemer, in een gezellig druk Paardcafé voor Club 3voor12 Den Haag, een regelmatig terugkerende showcase-avond voor lokaal talent.

Verwacht binnenkort op deze plek ook een verslag en mooie foto's van ons optreden in het voorprogramma van Stream of Passion en My Propane in de P60 en De Pul op 12 en 13 september. We zijn nog aan het bijkomen van het te gekke weekend!News archive: < Prev - Next >

shows
No confirmed upcoming gigs.
followus
video

Meer videos op onze YouTube pagina.
facebook
tweets
Website made by Bart Limburg, Nathalie van Vugt and Johan van Heusden.