Nieuwe nummers onderweg!

Saturday 11 April 2015 07:31

Het is weer veel te lang veel te stil geweest op deze pagina, waarvoor onze excuses! Gelukkig hebben wij niet stilgezeten in de tussentijd: te gekke shows met Stream of Passion, My Propane, Kingfisher Sky, The Saturnine, Ancient Bards en Sin7sins... We mogen terugkijken op een jaar vol mooie optredens met hele vette bands!

Achter de schermen hebben we ook niet stilgezeten. We zijn druk bezig met het schrijven van nieuwe nummers! Hele schrijfsessies hebben we er al op zitten: we hebben ons al dagen en avonden opgesloten in onze oefenruimte, bij Bart thuis, en zelfs een heel weekend bij Liesbeth thuis!

Het voelt goed om weer creatief met iets nieuws bezig te zijn, maar na al VIJF (!!!) maanden beginnen we het podium toch ook wel weer verschrikkelijk te missen en wordt het tijd voor een onderbreking. We zijn dan ook erg blij dat we weer wat nieuwe data bekend mogen maken!

Donderdag 7 mei spelen we met The Saturnine (afscheidsoptreden) en Mudguard in Gebr de Nobel in Leiden. Vrijdag 22 mei staan we met Kingfisher Sky en Autumn in de P3 in Purmerend. En 12 juni spelen we op een Female Fronted Rocknight met Left Alive (allereerste live tryout) en Coral Springs in het HPC in Den Haag!

Wil je er op 7 mei gratis bij zijn?
Mudguard geeft vier kaarten weg voor die avond op hun Facebook-pagina! Check hun pagina en volg de vier eenvoudige stappen. Op 1 mei maken ze de winnaars bekend!Zomerstop weer voorbij!

Wednesday 17 September 2014 17:06

Onze (korte) zomerstop is weer voorbij, iedereen is weer terug van vakantie, en het is in één klap weer flink druk: de afgelopen vier weken hebben we iedere week wel gespeeld! We zijn weer heel wat ervaringen rijker, en we hebben er met volle teugen van genoten.

Allereerst was daar ons allereerste optreden buiten Nederland: op 23 augustus mochten we het luie vakantiezweet er weer af spelen in de Ginsert in Genk, en het was een goed feestje!

Een week later was daar de finale van de Peter Tetteroo Bokaal op Westerpop, op vrijdag 29 augustus, waar we voor dik 4000 man mochten spelen! De winst ging naar Andere Koek!, maar dat mocht de pret niet drukken: wat was dat vet! Op de eerste rijen barstte een heuse pit los, en we hebben zelfs een (mini) wall of death gezien! \m/
De toekomst van Westerpop is helaas onzeker door het wegvallen van de locatie waar het al bijna 25 jaar wordt gehouden, dus des te groter was de eer dat wij deel mochten uitmaken van deze speciale 25ste editie, de laatste editie op deze toplocatie!

/misc/uploads/Westerpop2014-600x467.jpg
Foto: Tom Moerenhout - Maxazine

Een week later was de setting een stuk intiemer, in een gezellig druk Paardcafé voor Club 3voor12 Den Haag, een regelmatig terugkerende showcase-avond voor lokaal talent.

Verwacht binnenkort op deze plek ook een verslag en mooie foto's van ons optreden in het voorprogramma van Stream of Passion en My Propane in de P60 en De Pul op 12 en 13 september. We zijn nog aan het bijkomen van het te gekke weekend!Grote Prijs van Nederland

Monday 14 July 2014 15:49

We hebben weer een hoop te melden! In de vorige update schreven we al over de Female Fronted Rock Night. Inmiddels kunnen we melden dat wij één van de acht bands zijn die zijn geselecteerd voor de tour!

We zijn verder ook nog niet klaar met bandwedstrijden... Band Boost smaakte vorig jaar naar meer!

In de Global Battle of the Bands wisten we het tot de landelijke finale te schoppen. Deze vond plaats op 21 juni op een openluchtpodium op de Grote Markt in Den Haag. Het niveau van alle deelnemers was indrukwekkend, en helaas zagen de de winst aan onze neus voorbij gaan. Die ging naar Orange Skyline, die op het Jupiler Stage van Parkpop mochten spelen, en naar Thin Pillow die op het Haags Podium van Parkpop mochten spelen. Beiden gefeliciteerd!

Dat is niet alles! Zoals jullie op Facebook hebben kunnen lezen deden we op 18 juni mee aan de voorrondes voor de Peter Tetteroo Bokaal, en hebben we onze voorronde gewonnen! Dat betekent dat we het op 29 augustus op Westerpop in Delft op mogen nemen tegen Vortex University en Andere Koek. De inzet? De winnaar opent volgend jaar het festival op het hoofdpodium!

En dan zijn we er nóg niet: we hebben ons ingeschreven voor de Grote Prijs van Nederland, de moeder aller bandwedstrijden, en we willen héél graag geselecteerd worden voor deelname! Nu kunnen we rustig achterover leunen en hopen dat de jury ons als één van de 24 uit meer dan 200 inzendingen kiest... maar we kunnen het lot ook een handje helpen! Er is een poll voor de publieksprijs, en uit de top 10 van die poll kiest de jury twee bands die een wildcard krijgen voor de kwartfinale. Daar willen wij heel graag bij zitten! Dankzij de hulp van onze Facebook-vrienden staan we inmiddels nipt in die top 10 (op 9), en daar willen we graag blijven. Daarom bij deze ook hier nog eens de oproep:

Stem op Eve's Fall!

Verder begint onze agenda zich weer lekker te vullen met coole concertdata, te beginnen met Roadgrill op 19 juli: bier, BBQ en metal. Zin in!!! Daarna zijn wij er even een paar weekjes tussenuit en gaan een paar van ons op vakantie, om er in augustus weer keihard tegenaan te gaan! Tot die tijd wensen we jullie een hele fijne vakantie, en hopen we jullie snel weer te zien bij één van onze optredens!

Cheers!

/misc/uploads/Grote%20Markt%20600x420.jpgNews archive: < Prev - Next >

shows
No confirmed upcoming gigs.
followus
video

Meer videos op onze YouTube pagina.
facebook
tweets
Website made by Bart Limburg, Nathalie van Vugt and Johan van Heusden.